Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Εύκολο και γρήγορο γλυκό με cream crackers!

Υλικά

  • 2 συσκευασίες μπισκότα cream crackers (κόκκινο περιτύλιγμα)
  • 4 κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 2  βανίλιες
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουερ
  • 1 μπουκάλι γάλα κρύο
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  • 2-3 κρόκους αυγού
  • λίγο φρέσκο βούτυρο
  • λίγη κανέλλα


Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά(εκτός της κανέλλας) στην κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.Σε ορθογώνιο ταψί στρώνουμε τα μισά μπισκότα καλύπτοντας τον πάτο και πασπαλίζουμε με κονιάκ. Ρίχνουμε από πάνω το μίγμα της κρέμας μας, προσθέτουμε από πάνω άλλη μία στρώση με τα μπισκότα, βρέχουμε με κονιάκ ξανά, πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο μπισκότο και τέλος με λίγη κανέλλα. Αφήνουμε έξω το γλυκό μας μέχρι να κρυώσει λίγο και έπειτα διατηρούμε στο ψυγείο και το σερβίρουμε κρύο.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου