Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Φασολάκια τσαουλιά με πατάτες και καρότο

Υλικά


  • μισό κιλό κατεψυγμένα φασολάκια τσαουλιά
  • 2 ντομάτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
  • 1 μεγάλο καρότο ψιλοκομμένο
  • 2-3 πατάτες σε μεγάλα κομμάτια
  • μισό κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 2 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • ελαιόλαδο
  • νερό
Εκτέλεση

Βάζουμε στην κατσαρόλα μας το λάδι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να σωταριστεί καθώς και την φρέσκια ντομάτα σε χοντρά κομμάτια. Προσθέτουμε και τον αρακά απευθείας από το σακουλάκι του, τα σωτάρουμε λίγο όλα μαζί και συμπληρώνουμε τον χυμό ντομάτας και λίγο ζεστό νερό. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά μας στο μέτριο. Λίγα λεπτά μετά θα προσθέσουμε και τις πατάτες μας καθώς και το καρότο. Αφήνουμε να μαγειρευτεί το φαγητό μας μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν καλά οι πατάτες και προς το τέλος προσθέτουμε το σέλινο για καλύτερο άρωμα.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου